Biletul zilei: cotă 2.93 pe meciurile decisive din grupa B de la Euro 2020

0

Prieteni, ultima etapă a grupei B de la Euro 2020 oferă două meciuri interesante. Am găsit două pariuri speciale foarte tentante în oferta de la Betano.

Disputa dintre Finlanda și Belgia ar putea produce o surpriză majoră. Belgienii sunt deja calificați în optimi, dar nu sunt siguri de primul loc. Dacă pierd cu Finlanda, vor încheia grupa pe locul secund și ar juca în faza următoare împotriva Țării Galilor, un adversar la îndemână. Locul 1 i-ar putea scoate în cale inclusiv o echipă din „grupa morții”, Germania, Franța sau Portugalia. Remiza le califică în mare măsură pe ambele în optimi. În aceste condiții, prevăd un meci liniștit, fără multe întreruperi.

Danemarca și Rusia joacă un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală. Deși au pierdut primele două meciuri, nordicii păstrează șanse reale. Trebuie doar să învingă Rusia (să marcheze cel puțin două goluri, pentru a avea golaveraj favorabil într-un clasament în 3 cu rușii și finlandezii), iar Finlanda să piardă cu Belgia. Atmosfera va fi una fantastică, pentru că partida se dispută la Copenhaga. Miza imensă va duce la un meci tensionat, cu mulți nervi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Danemarca – Rusiapeste 3,5 cartonașe galbene1,78
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Finlanda – Belgiasub 21,5 faulturi1.65
COTĂ FINALĂ: 2.93MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.