Biletul zilei: cotă 2.81 pe meciurile zilei din Liga 1, CFR – FCU Craiova și Sepsi – Clinceni

0

Prieteni, Liga 1 a reveni în forță, așa că biletul de astăzi este format din două evenimente românești, Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni și CFR Cluj FCU Craiova 1948.

Sepsi vine după cel mai bun sezon din istorie, unul încucunat cu prezența în preliminariile cupelor europene. Pretențiile formației din Sf. Gheorghe au crescut. În prima rundă din Liga 1 au în față o formația imprezivibilă, transformată total față de stagiunea precedentă. Lui Ilie Poenaru îi va fi greu să asambleze din nou o trupă redutabilă. Sepsi a arătat foarte bine în meciurile amicale din această vară. Le-a învins pe Krasnodar și Ufa, marcând 5 goluri în total, și a remizat cu Plzen.

CFR Cluj vine după o deplasare lungă și stresantă. Campioana României a avut nevoie de 120 de minute pentru a obține calificarea în turul 2 preliminar din Europa League, joi, în fața celor de la Borac Banja Luka. Marius Șumudică va trebui să schimbe o parte a titularilor. În Bosnia, jucătorii clujeni au încasat 4 cartonașe galbene. În Gruia vine nou-promovata FCU Craiova 1948, o echipă cu pretenții. Dacă valoric sunt inferiori, jucătorii pregătiți de Adrian Mutu vor compensa cu siguranță prin răutate și determinare. În aceste condiții, așteptăm multe avertismente, mai ales că arbitru este Radu Petrescu.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Sepsi – Clincenipeste 1.5 goluri marcate de Sepsi1.85
RomaniaFotbalLiga 1CFR Cluj – FCU Craiovapeste 4.5 cartonașe galbene1.52
COTĂ FINALĂ: 2.81MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.