Biletul zilei: Mioveni – Rapid și Argeș – UTA, etapa secundă din Liga 1

0

Prieteni, am așteptat cu drag revenirea Ligii 1. Săptămâna trecută am demonstrat că fotbalul românesc nu are secrete față de noi, cu 3 bilete câștigătoare. Azi continuăm cu FC Argeș – UTA și CS Mioveni – Rapid. 

FC Argeș și UTA se întâlnesc de la ora 18:30, în etapa secundă din Liga 1. Piteștenii au pierdut la mare luptă în prima rundă, 0-1 cu Craiova, ratând câteva șanse mari. Fotbaliștii lui Prepeliță și Ianovschi au văzut două cartonașe galbene. UTA a remizat alb cu Farul, 0-0, într-o partidă în care s-au arătat 5 avertismente.Cred că bookmakerii s-au lăsat păcăliți de prima etapă, una liniștită, și au setat cam jos linia pentru galbene. E totuși un meci din Liga 1, știm cât de fragmentat este jocul. Nici casele de pariuri nu se înțeleg între ele! Spre exemplu, Betano dă o cotă de 1.55 pentru peste 4,5 galbene, iar pe Superbet găsim același pariu la o cotă de 1.75.

 

CS Mioveni – Rapid, un duel al nou-promovatelor în Liga 1, e astăzi, de la ora 21:30. CS Mioveni și Rapid s-au înfruntat de 3 ori în sezonul precedent de Liga 2. S-au marcat în total 6 goluri în aceste dispute, o medie de 2 reușite/partidă. În ciuda aparențelor, formația lui Alexandru Pelici nu practică deloc un fotbalist defensiv. Din contră, joacă cu mult elan, dar în limita posibilităților oferite de lot. Mioveniul a pierdut în prima rundă, 0-1 cu Gaz Metan, așa că are nevoie de un boost de moral. E de așteptat un meci spectaculos!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1FC Argeș – UTApeste 4,5 cartonașe galbene1.75
RomaniaFotbalLiga 1CS Mioveni – Rapid2+1.45
COTĂ FINALĂ: 2.54MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.