Biletul zilei: cotă 2.50 pe România – Noua Zeelandă și un meci tare de handbal

0

Prieteni, avem un bilanț perfect la Jocurile Olimpice, 4 pronosticuri corecte din 4 încercate. Încercăm un bilet și pe meciurile din prima parte a zilei de astăzi. 

Cu regret trebuie să admitem că România arată rău de tot la Jocurile Olimpice. Mirel Rădoi a încropit o echipă, dar nu are soluții ofensive. Mijlocașii sunt lipsiți de imaginație, iar în atac sunt doar două nume: George Ganea și Andrei Sîntean, ambii izolați. În condițiile unui meci de care pe care, decisiv pentru calificare, ne așteptăm la multă prudență. Altă statistică interesantă, în primele două meciuri „tricolorii” au avut un singur șut pe poartă, unul slab trimis de Sefer, care nici măcar nu apare în statistica oficială.

Echipele de handbal masculin din Brazilia și Spania se întâlnesc în runda a 3-a a grupei A de la Jocurile Olimpice. „Furia Roja” a început perfect turneul, două victorii la limită, cu același scor, 28-27, în fața Germaniei și a Norvegiei. Brazilia a cedat primele două dispute, dar nu s-a făcut de râs. Handbalul din „Țara Cafelei” a progresat enorm în ultimii ani, cu mulți jucători care evoluează în Europa. Dovadă e și ultimul meci direct cu Spania, jucat chiar anul acesta, în ianuarie, la Campionatul Mondial. S-a terminat la egalitate, 29-29.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalJocurile OlimpiceRomânia – Noua Zeelandăsub 2,5 goluri1.75
HandbalJocurile OlimpiceBrazilia – SpaniaHandicap +7,5 Brazilia1.42
COTĂ FINALĂ: 2.50MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.