Biletul zilei: două meciuri din Conference League, în frunte cu Sepsi – Trnava

0

Prieteni, avem o serie de 3 bilete câștigătoare cu evenimente de la Jocurile Olimpice. Asta e prea bogată oferta din fotbal să nu încercăm ceva. 

Sepsi Sf. Gheorghe se află la prima participare din istorie în cupele europene. Covăsnenii au o șansă importantă să ajungă în turul 3 preliminar. Joacă astăzi returul cu Spartak Trnava, la Ploiești, după o remiză fără goluri în tur. Și meciul de azi ar trebui să se desfășoarea în aceeași notă. Ambele echipe vor fi prudente. Avem și câteva argumente. Toate cele 3 meciuri jucate de Sepsi în acest sezon au fost sub 2,5 goluri. Trupa lui Leo Grozavu a încasat un singur gol în cele 3 dispute. Trnava stă și mai bine, fără gol primit în această stagiune.

Formațiile din Luxemburg oferă de obicei meciuri spectaculoase în preliminariile cupelor europene. E și cazul campioanei de sezonul trecut, Fola. A fost eliminată din Liga Campionilor de Lincoln, într-o dublă cu 9 goluri, apoi s-a impus în turul cu Sahtior Soligors (Belarus), scor 2-1. Campioana Belarusului nu va renunța ușor la calificare. Are potențial ofensiv, așa că ne așteptăm la un nou recital.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalConference LeagueSepsi – Spartak Trnavasub 2,5 goluri1.47
Uniunea EuropeanaFotbalConference LeagueFola – Sahtior Soligorskpeste 2,5 goluri1.68
COTĂ FINALĂ: 2.47MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.