Biletul zilei: cote tari pe CS Mioveni – FCU Craiova și FCSB – Sepsi

0

Prieteni, ieri am citit perfect meciurile din Liga 1. Mergem și azi pe aceeași rețetă, cu un bilet din două evenimente, CS Mioveni – FCU Craiova 1948 și FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe. 

CS Mioveni – FCU Craiova este un duel al nou-promovatelor în Liga 1. Gazdele de astăzi și-au păstrat aproape același lot ca în ediția secundă din Liga 2. Singurul meci direct jucat pe terenul Mioveniului s-a încheiat 0-0. Formația lui Alexandru Pelici este cea mai zgârcită formație din actualul sezon. A înscris doar 3 goluri în primele 5 runde. Au fost însă salvați de apărare, una eficientă, cu doar 5 goluri încasate. De cealaltă parte, FCU Craiova practică un joc de posesie sub comanda lui Adrian Mutu, dar încă nu și-au găsit atacantul potrivit. Dovadă și rezultatul de runda trecută, un 0-0 cu Chindia. Sunt toate ingredientele pentru un joc închis, cu puține goluri.

FCSB și Sepsi sunt două formații care au un start de sezon mult sub așteptări. La Bucureșteni tocmai s-a produs o schimbare radicală. Gigi Becali a cedat frâiele în mâna lui Edi Iordănescu. La primul său meci, jucătorii vor vrea cu siguranță să demonstreze că merită un loc în echipa de start, așa că ne așteptăm la mult efort și la exces de zel. La Sf. Gheorghe situația încă e liniștită, dar nu pentru mult timp. Leo Grozavu a strâns doar 4 puncte în primele 5 runde, iar play-off-ul se îndepărtează. În aceste condiții, azi vom vedea o adevărată luptă. Dovadă stă și precedentul meci direct, din play-off-ul trecut, în care s-au arătat 6 cartonașe galbene.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1CS Mioveni – FCU Craiovasub 2.5 goluri1.50
RomaniaFotbalLiga 1FCSB – Sepsipeste 5.5 cartonașe1.75
COTĂ FINALĂ: 2.62MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.