Biletul zilei: cotă 3.48 pe meciuri din tenis de la US Open

0

Prieteni, fotbalul a luat pauză pentru meciurile echipelor naționale, dar oferta este plină cu meciurile de la US Open. 

Ashleigh Barty și Vera Zvonareva se înfruntă în primul tur de la US Open. Liderul mondial vine după o perioadă perfectă, cu titlul la Cincinnati, fără vreun set pierdut, după ce în prealabil cucerise și trofeul la Wimbledon. Experimentat Zvonareva știe că unica ei șansă este să riște mult, să joace agresiv și să scurteze punctele. Pentru asta are nevoie de un serviciu eficient. Va risca cu prima minge, iar procentajul va fi unul mai scăzut decât anticipează bookmakerii.

Reilly Opelka, speranța americanilor la US Open 2021, începe turneul împotriva sud-coreeanului Soon Woo Kwon. Opelka, posesorul celui mai bun serviciu din circuit, nu ar trebui să aibă probleme în fața unui jucător rapid, dar fără prea multe arme. Cei doi s-au mai înfruntat o dată, tot pe hard, în 2010, la Delray Beach. Opelka a câștigat în două seturi, 6-3, 6-4. Adversarul său nu și-a creat nici măcar o șansă de break.

Al treilea meci de pe bilet este cel dintre Marta Kostyuk și Maria Sakkari. Ucraineanca Kostyuk este o mare speranță a tenisului, o jucătoare cu lovituri puternice, dar încă necoaptă. Maria Sakkari, ocupanta locului 18 în clasamentul WTA, are un an bun, cu semifinală la Roland Garros. La rândul ei este o jucătoare care stă excelent din punct de vedere fizic. Are lovituri foarte puternice, dar și deplasarea este la parametri ridicați.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenAshleigh Barty – Vera ZvonarevaSub 65,6% procentaj primul serviciu Zvonareva1.87
Statele UniteTenisUS OpenSoon Woo Kwon – Reilly Opelkacâștigă Opelka1.33
Statele UniteTenisUS OpenMarta Kostyuk – Maria Sakkaricâștigă Sakkari1.40
COTĂ FINALĂ: 3.48MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.