Biletul zilei: Islanda – România și un meci tare de la US Open

0

Prieteni, pentru România chiar este „acum ori niciodată”. Mizăm pe „tricolori” și pe Anett Kontaveit, în meciul cu Jil Teichmann de la US Open. 

România își joacă una dintre ultimele cărți pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Contextul este unul extrem de favorabil naționalei lui Mirel Rădoi. Islanda, adversara de astăzi, are un lot decimat de scandaluri și accidentări. Astăzi nu vor juca inclusiv Sigthorsson, golgeterul all-time, și Sigurðsson, marea vedetă, mijlocaș la Everton. De cealaltă parte, România are câțiva fotbaliști în formă. Man a impresionat în primele meciuri, Chiricheș a fost sigur pentru Sassuolo. Sunt motive care ne dau speranțe.

Anett Kontaveit vine după titlul cucerit la Cleveland, iar în primul tur de la US Open a zdrobit-o pe Sam Stosur, scor 6-3, 6-0, într-un meci în care a comis doar 11 erori neforțate. Estona este o jucătoare completă, cu serviciu bun, lovituri puternice și o deplasare decentă. Adversara de astăzi este elvețianca Jil Teichamnn. Ea vine după niște probleme medicale avute în finala cu Barty de la Cincinnati și nu va fi la 100% din potențial. Mai mult, unicul meci direct, tot pe hard, jucat anul a fost câștigat de Kontaveit în două seturi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Campionat MondialIslanda – RomâniaX21.56
RomaniaTenisUS OpenAnett Kontaveit – Jil Teichamnvictorie Kontaveit1.62
COTĂ FINALĂ: 2.53MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.