Biletul zilei: pariu special pentru Malmo – Juventus, grupele Ligii Campionilor

0

Prieteni, grupele Ligii Campionilor debutează astăzi, iar noi am ochit un pariu extrem de interesant pentru disputa dintre Malmo și Juventus. 

Malmo este apariția-surpriză din grupele actualei ediții de Liga Campionilor. Suedezii antrenați de marele Jon Dahl Tomasson au intrat în competiție încă din primul tur preliminar și le-au eliminat pe parcurs pe Riga (Letonia), HJK Helsinki (Finlanda), Rangers (Scoția) și Ludogorets (Bulgaria). Malmo este o formație agresivă, căreia îi place să joace cu linia de fund sus.

Juventus l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo în această vară și are un start dezastruos în Serie A, un singur punct în 3 etape. Italienii trebuie să își spele onoarea în Liga Campionilor. Alvaro Morata a depășit toate problemele medicale și va fi, după toate informațiile, titular diseară. Atacantul spaniol are o hibă, jocul la ofsaid. E celebru meciul cu Barcelona, din ediția trecută a Ligii, când i-au fost anulate cu VAR goluri, toate pentru ofsaid.

Altă statistică interesantă este aceea că în toate meciurile oficiale jucate de Juventus în acest sezon au fost cel puțin 4 ofsaiduri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorMalmo – Juventuspeste 3.5 ofsaiduri în meci1.85
COTĂ FINALĂ: 1.85MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.