Biletul zilei: cotă 3.61 pe meciuri din Liga Campionilor

0

Prieteni, ieri am nimerit toate cele 4 pronosticuri oferite pentru meciurile din Liga Campionilor. Sperăm să fim la fel de inspirați și astăzi.

Borussia Dortmund începe aventura în grupele Ligii Campionilor cu o deplasare pe terenul lui Besiktas. Antrenorul Marco Rose are probleme serioase de efectiv, dar totul e compensat de prezența lui Erling Haaland. Norvegianul are un start uluitor de sezon. A marcat 13 goluri în cele 9 meciuri oficiale, pentru club și națională. Are o serie de 5 partide consecutive cu gol marcat. Nu văd de ce ar fi întreruptă astăzi.

Liverpool și AC Milan sunt două dintre cele mai cuminți formații din marile campionate europene. „Cormoranii” au încasat doar două cartonașe galbene în cele 4 meciuri jucate în Premier League. Jucătorii lui Milan au încasat doar câte un cartonaș galben în fiecare din cele 3 partide oficiale disputate în acest sezon.

Sheriff Tiraspol este marea surpriză a ultimilor ani în Liga Campionilor. Campioana Moldovei a atins însă punctul maxim. Astăzi debutează în grupe în fața unei formații cu mare experiență la acest nivel și care a investit masiv în vară. Sahtior Donetsk trebuie să obțină neapărat puncte în Moldova, ținând cont că celelalte două adversare din grupă sunt mai mult mai dificile, Inter și Real Madrid.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorBesiktas – DortmundErling Haaland marchează1.42
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorLiverpool – AC Milansub 3.5 cartonașe galbene1.87
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorSheriff – SahtiorDNB Sahtior (cotă 1 la egal)1.37
COTĂ FINALĂ: 3.61MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.