Biletul zilei: cotă 4.28 pe două meciuri din Europa League și Conference League

0

Prieteni, am pregătit un bilet format din două evenimente în ziua în care debutează sezoanele din Europa League și Conference League. 

Brondby și Sparta Praga se întâlnesc în prima etapă a grupelor Europa League. Campioana Danemarcei este o echipă care practică un fotbal ofensiv, dovadă și rezultatele din play-off-ul Ligii Campionilor, înfrângeri 1-2, atât în tur cât și la retur, contra lui Salzburg. Din 10 meciuri oficiale disputate în acest sezon, 8 au fost GG. De cealaltă parte, Sparta Praga a început sezonul european tot în preliminariile Ligii, acolo unde a trecut de Rapid Viena (1-2 și 2-0), apoi a pierdut clar cu Monaco (0-2 și 1-3). Ultimele 3 meciuri jucate în deplasare de vicecampioana Cehiei au fost GG.

HFK Helsinki primește vizita lui LASK Linz în prima rundă a grupelor din UEFA Conference League. Austriecii provin dintr-o fotbal net superior. Au un lot cotat la peste 30 de milioane de euro, de 5 ori mai valoros decât al adversarei de astăzi. În drumul spre grupe, LASK a câștigat toate deplasările, 2-0 la St. Johnstone și 0-1 pe terenul celor de la Vojvodina.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueBrondby – Sparta PragaGG1.90
Uniunea EuropeanaFotbalConference LeagueHFK – LASK2 final2.25
COTĂ FINALĂ: 4.28MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.