Biletul zilei: cotă 3.60 pe meciuri din Liga Campionilor la handbal și Bundesliga

0

Prieteni, astăzi încercăm un bilet format din 3 evenimente, două din Liga Campionilor la handbal feminin și un meci tare din Bundesliga. 

Bayern Munchen traversează o formă năucitoare, iar astăzi primește vizita nou-promovatei Bochum. Campioana Germaniei are 6 victorii consecutive, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 30 de goluri. Robert Lewandowski scrie noi pagini de istorie. În 9 meciuri oficiale, pentru club și națională, a înscris 12 goluri.

CSM București dispută astăzi al doilea meci din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, în Sala Polivalentă, contra lui Rostov-Don. „Tigroaicele” au pierdut prima partidă, scor 21-22 contra lui Esbjerg și au nevoie de puncte. Campioana Rusiei a obținut o vicorie importantă în prima rundă, contra lui Brest. Au marcat 26 de goluri. Cele două formații s-au întâlnit și în grupele ediției precedente. Din cauza pandemiei de Covid-19 s-a jucat un singur meci, câștigat de Rostov, scor 27-22. S-au marcat așadar 49 de goluri, mult peste linia de astăzi.

Krim Ljubljana și Gyor pregătesc un festival de goluri în runda secundă a grupelor Ligii Campionilor. Krim este reprezentantă a handbalului din Slovenia, unul extrem de ofensiv, în viteză. În prima rundă, slovelene au fost învinse de Savehof, 28-29. De cealaltă parte, Gyor este și anul acesta mare favorită la trofeu, o adevărată mașinărie de goluri. Au înscris nu mai puțin de 35 de goluri în disputa cu Kristiansand, din prima etapă. În campionat au jucat două partide, în ambele punctând de peste 40 de ori.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
GermaniaFotbalBundesligaBayern – BochumHandicap -2.5 Bayern1.50
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorKrim – Gyorpeste 53.5 goluri1.53
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorCSM București – Rostovpeste 46.5 goluri1.57
COTĂ FINALĂ: 3.60MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.