Biletul zilei: cotă 3.09 pe două derby-uri din Serie A și LaLiga

0

Prieteni, ieri ne-a ieșit biletul de cotă 3.60. Astăzi mizăm pe două derby-uri europene, Valencia – Real Madrid și Juventus – AC Milan. 

Valencia și Real Madrid dispută derby-ul etapei cu numărul 5 din LaLiga, astăzi, de la ora 22:00. „Liliecii” sunt într-o perioadă de reconstrucție, dar arată mult mai bine decât stagiunea trecută. Au 10 puncte în primele 4 runde, cu 9 goluri înscrise. Real are același număr de puncte. A înscris mai multe goluri, 13, dar a arătat și vulnerabilități în defensivă, încasând 4 goluri. Valencia a câștigat meciul direct jucat sezonul trecut pe teren propriu, un incredubil 4-1.

În cazul derby-ului Juventus – Milan o să trecem direct la subiect. Cu Alvaro Morata în atac, pariurile pe ofsaiduri au șanse mari de reușită. Avem și două exemple. Celebrul meci cu Barcelona, din ediția precedentă a Ligii, când VAR i-a anulat 3 goluri, și partida cu Malmo, de săptămâna asta, când a fost din nou surprins de 3 ori în afara jocului. De altfel, în ultimul meci direct, câștigat de Milan cu 3-0 pe terenul lui Juve, au fost 4 ofsaiduri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLaLigaValencia – Real Madridambele marchează (GG)1.67
ItaliaFotbalSerie AJuventus – AC Milanpeste 3.5 ofsaiduri1.85
COTĂ FINALĂ: 3.09MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.