Biletul zilei: cotă 2.50 pentru CS Hunedoara – FCSB și un meci din Liga Campionilor la handbal

0

Prieteni, astăzi combinăm un meci tare din Liga Campionilor la handbal masculin cu un pariu interesant pentru CS Hunedoara – FCSB, din Cupa României. 

Aalborg și Montpellier se înfruntă în runda secundă a grupelor Ligii Campionilor. Danezii vin după cel mai bun sezon din istorie, în care au disputat finala Ligii. Au început ideal și noua stagiune, cu o victorie categorică în fața lui PPD Zagreb, scor 34-24. Montpellier are în continuare un lot interesant, dar cel mai important și-a păstrat stilul ofensiv. În prima etapă a remizat cu Szeged, scor 29-29. Această confruntare promite multe din punct de vedere al golurilor.

CS Hunedoara primește vizita celor de la FCSB, în șaisprezecimile Cupei României. Divizionara de Liga 3 are pe banca un antrenor al recordurilor. Florin Maxim nu a mai pierdut un meci de aproape doi ani. Un alt avantaj îl vor reprezenta fanii. La meci vor asista aproximativ 7.000 de suporteri. În plus, FCSB va trimite o echipă formată din jucători care au evoluat mai puțin. Probabil, gazdele se vor apăra eroic, vor depune mult efort și vor rezista cât îi țin bateriile. Așadar, în prima repriză am putea vedea un echilibru.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorAalborg – Montpelierpeste 58.5 goluri1.65
RomaniaFotbalCupa RomânieiHunedoara – FCSBsub 1.5 goluri în prima repriză1.52
COTĂ FINALĂ: 2.50MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.