Biletul zilei: Universitatea Craiova – CFR Cluj și PSG – Dinamo

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format din două evenimente de mare interes pentru fanii sportului din România: PSG – Dinamo, din Liga Campionilor la handbal masculin, și Universitatea Craiova – CFR Cluj, din Cupa României. 

Dinamo a făcut deplasarea în Franța fără antrenorul Xavi Pascual, dar are lecția bine învațată de acasă. Vedetele campioanei Franței au pierdut primul meci din grupă, așa că azi pregătesc un recital. A fost 31-34 contra lui Veszprem. De partea cealaltă, Dinamo a produs marea surpriză și a învins-o pe Kielce, 32-29. Ambele meciuri au fost peste linia de over setată astăzi. De altfel, PSG a marcat cel puțin 31 de goluri în fiecare meci din acest sezon. Dinamo stă și mai bine, cu cel puțin 32 de goluri marcate în fiecare partidă.

Dan Petrescu nu are niciun interes să meargă mai departe în Cupa României. Nu a cucerit niciodată în carieră trofeul și s-a plâns cu fiecare ocazie de programul încărcat. Ar vrea să scape de această competiție, așa că a trimis la Craiova un lot experimental, plin de rezerve și de tineri. De cealaltă parte, oltenii vor aborda meciul cu o formulă ceva mai serioasă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorPSG – Dinamopeste 59.5 goluri1,50
RomaniaFotbalCupa RomânieiUniversitatea Craiova – CFR ClujCraiova merge mai departe1,50
COTĂ FINALĂ: 2.25MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.