Biletul zilei: cotă 4.11 pe meciuri din Liga Campionilor la fotbal și handbal

0

Prieteni, astăzi încercăm o cotă frumoasă de 4.11, cu grad ridicat de încredere. 

Wolfsburg și Sevilla se întâlnesc în grupa G a Ligii Campionilor, una dintre cele mai echilibrate, în care toate formațiile au câte un punct. Nemții au început perfect sezonul, dar au pierdut din turație. În ultimele 3 meciuri oficiale au marcat doar două goluri. De cealaltă parte, Sevilla este recunoscută pentru organizarea tactică din mandatul lui Julen Lopetegui. Spre exemplu, în primele 6 partide din LaLiga a primit doar două goluri, cea mai bună apărare. Nimeni nu va risca astăzi, așa că ne așteaptă o partidă închisă.

Bayern Munchen calcă totul în picioare. Adversara de astăzi este Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu. Ucrainenii par victime sigure. Se vor apăra jos de tot, pe două linii, și vor aștepta rafalele bavareze. N-ai cum să reziști însă în fața lui Lewandowski și compania. Bayern a marcat cel puțin 3 goluri în fiecare din ultimele 8 meciuri oficiale, inclusiv în deplasarea cu Barcelona, din Ligă. De ce s-ar opri azi?

Surpriza de pe bilet este din Liga Campionilor la handbal masculin, disputa dintre Motor Zaporozhye (Ucraina) și Vive Kielce (Polonia). Cei din urmă sunt cotați cu șanse reale la calificarea în Final Four, dar au început prost grupa, cu un eșec în sala Dinamo. A urmat o victorie mare contra lui Vesprezm, 32-29. Cele două s-au întâlnit frecvent în ultimii ani. O statistică intresantă arată că Kielce a marcat cel puțin 33 de goluri în ultimele 3 dispute directe.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorWolfsburg – Sevilla0-2 goluri1.62
 Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorBayern Munchen – Dinamo Kiev3+ goluri Bayern1.45
 Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorMotor Zap. – Vive Kielcepeste 31.5 goluri Kielce1.75
COTĂ FINALĂ: 4.11MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.