Biletul zilei: cotă 2.89 pe Chindia – FCSB și Svitolina – Jabeur

0

Prieteni, ieri mai aveam nevoie de un gol al celor de la Copenhaga pentru un câștig frumos. Ne facem încălzirea pentru week-end cu un bilet format din două evenimente. 

Chindia Târgoviște și FCSB se întâlnesc de la ora 21:00, în etapa cu numărul 11 din Liga 1. FCSB a căzut inexplicabil în reprizele secunde ale ultimelor două meciuri. Deși părea să fie în control în disputa cu Clinceni, partea secundă s-a încheiat 1-1. Să nu mai vorbim de meciul din Cupa României, când au fost egalați uluitor de la 3-0 de CS Hunedoara, echipă din al treilea eșalon. Pare că elevilor lui Edi Iordănescu le lipsește prospețimea. Astăzi vor avea o misiune cu adevărat dificilă. Chindia vine după 4 meciuri în care nu a primit gol.

Elina Svitolina o înfruntă pe Ons Jabeur în sferturile de finală de la WTA Chicago. Jucătoarea din Tunisia este extrem de spectaculoasă, cu lovituri neconvenționale, dar îi lipsește constanța. Capitol la care Svitolina excelează. Dovadă și cele două directe din carieră, ambele câștigate de ucraineancă, ambele pe hard, suprafață pe care are loc și meciul de azi.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Chindia  -FCSBrepriza secundă 1X1.67
Statele UniteTenisWTA ChicagoElina Svitolina – Ons Jabeurvictorie Svitolina1.73
COTĂ FINALĂ: 2.89MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.