Biletul zilei: cotă 3.05 din Barcelona – Benfica și Young Boys – Atalanta

0

Prieteni, am urmărit ultimele informații venite astăzi din tabăra echipelor și ne-am oprit asupra a două partide din Liga Campionilor.

Barcelona și Benfica se înfruntă într-un meci crucial din grupa E a Ligii Campionilor. Cu Bayern deja calificată în faza următoare, cele două luptă pentru poziția secundă. Catalanii au un avans de 2 puncte în acest moment, dar în ultima rundă îi așteaptă duelul cu bavarezii. Așadar, Barcelona trebuie să câștige astăzi! Sosirea noului antrenor, legenda Xavi, a adus un mare plus de agresivitate la echipă. S-a văzut în derby-ul cu Espanyol din week-end, când Barca a comis 17 faulturi.

Young Boys și Atalanta se înfruntă în grupa F a Ligii Campionilor. Elvețienii au multe absențe importante, în special în defensivă. De asta ar trebui să profite gașca nebună a lui Gasperini. Atalanta și-a revenit după un start anost de sezon și produce din nou meciurile spectaculoase cu care ne-a obișnuit anii trecuți. Bergamascii vin după o victorie clară în week-end, 5-2 contra celor de la Spezia. Pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru optimile Ligii, Atalanta este obligată să câștige astăzi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorBarcelona – BenficaPeste 24.5 faulturi1.85
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorYoung Boys – AtalantaOaspeții 2+ goluri1.65
COTĂ FINALĂ: 3.05MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.