Biletul zilei: cotă 3.25 din Sporting – Dortmund și Atletico Madrid – Milan

0

Prieteni, ieri n-am avut nicio emoție cu biletul de cotă peste 3.00 din Liga Campionilor. Azi încercăm alte două evenimente din cea mai galonată competiție. 

Sporting și Dortmund joacă un meci decisiv pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor. Cele două sunt la egalitate de puncte, iar turul a fost câștigat de nemți cu 1-0. Așadar, Sporting trebuie să câștige astăzi. E de așteptat un meci la fel de închis ca în tur, când au fost expediate doar 4 șuturi pe poartă. În afara mizei care nu le va lăsa sa riște, Dortmund nu se poate baza nici pe golgeterul Erling Haaland.

Aletico Madrid și AC Milan sunt în poziții ingrate în grupa B, una câștigată deja de Liverpool. Madrilenii au șanse la optimile Ligii, sunt momentan pe 3, cu 4 puncte, unul sub Porto. Trebuie să câștige însă astăzi. Meciul tur, de la Milano, a fost adjudecat de trupa lui Diego Simeone. Au fost expediate atunci 8 șuturi pe poartă. În precedenta dispută din Ligă, contra lui Liverpool, Atletico nu a tras niciodată pe poartă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorSportind – Dortmundsub 2.5 goluri1.83
 Uniunea EuropeanaFotbalLiga Campionilor1.78
COTĂ FINALĂ: 3.25MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.