Biletul zilei: CFR Cluj – Academica Clinceni și Gaz Metan – Farul Constanța

0

Prieteni, biletul de astăzi este unul 100% românesc, format din ultimele meciuri ale rundei cu numărul 17 din Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Farul Constanța și CFR Cluj – Academica Clinceni. 

CFR Cluj primește vizita unei echipe dezintegrate. Clinceniul, ultima clasată cu doar 4 puncte strânse în 16 meciuri, a făcut deplasarea fără o echipă întreagă. Ionuț Chirilă a anunțat că 8 titulari sunt indisponibili. Mai mult, ilfovenii au făcut o deplasare obositoare spre Cluj-Napoca, cu autocarul. Și istoricul meciurilor directe e de partea clujenilor. Toate meciurile jucate împotriva Academicii au fost câștigate.

Gaz Metan are una dintre cele mai slabe ofensive din Liga 1, doar 12 goluri marcate în 16 etape, și primește vizita formației cu a doua cea mai bună apărare. Farul a primit doar 9 goluri, dar la rândul ei are probleme în atac, lucru de care s-a plâns și Gică Hagi în conferința premergătoare meciului. În ultimele 5 meciuri jucate de Gaz Metan nu s-au marcat niciodată mai mult de 2 goluri. Niciîn cele mai recente 4 partide jucate de Farul nu s-a depășit această limită. Partida tur dintre cele două s-a înscris în acest trend, 2-0 pentru constănțeni.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1CFR Cluj – Clinceni1/1 (pauză/final)1.44
RomaniaFotbalLiga 1Gaz Metan – Farulsub 2.5 goluri1.46
COTĂ FINALĂ: 2.11MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.