Biletul zilei: meciuri din Cupa României și din Serie A

0

Prieteni, ultimele două bilete au fost câștigate fără probleme. Astăzi mizăm pe fotbal din Cupa României și din Serie A. 

Chindia Târgoviște și Sepsi se întâlnesc astăzi, de la 20:30, în primul sfert de finală din Cupa României. Covăsnenii au avantaj evident în meciurile directe. Au pierdut o singură dată în cele 10 dispute. Un alt mare atu al formației lui Cristiano Bergodi este lotul mult mai numeros și evident mai valoros. Emil Săndoi nu are rezerve pe care să le trimită astăzi, așa că se va resimți o oboseală. În aceste condiții, pentru Chindia e mai important campionatul și rămânerea în prima ligă.

Verona este surpriza plăcută a acestui sezon de Serie A. Are cel mai bun atac dacă excludem formațiile de pe podium, 28 de goluri marcate în 14 meciuri, și un atacant aflat în mare formă. Giovanni Simeone a punctat de 9 ori în actuala stagiune. Verona e pe locul 10. De partea cealaltă, Cagliari are un start dezastruos. Are doar 8 puncte, la fel ca ultima clasată Salernitana. Defensiva este franjuri, 29 de goluri încasate. În toate cele 6 deplasări stagionale, Cagliari a primit cel puțin două goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalCupa RomânieiChindia – SepsiSepsi merge mai departe1.67
ItaliaFotbalSerie AVerona – CagliariVerona 2+ goluri1.72
COTĂ FINALĂ: 2.87MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.