Biletul zilei: debutul României la Mondialul de handbal + meciul Chiajna – Hermannstadt

0

Prieteni, a început Campionatul Mondial de handbal feminin și e rost de făcut bani frumoși. Mizăm pe două evenimente de acolo, inclusiv pe debutul României.

Concordia Chiajna și Hermannstadt, două dintre candidatele la promovarea în Liga 1, se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00. Formația antrenată de Claudiu Niculescu are a doua cea mai bună defensivă din campionat, doar 6 goluri primite în 15 runde. Are însă mari probleme în atac, 17 goluri marcate. E cea mai slabă ofensivă dintre primele 10 clasate. Și Hermannstadt are o apărare solidă, formată din jucători cu experiență la nivelul Ligii 1.

România își începe aventura la Mondial în fața modestei naționale din Iran. Fără Cristina Neagu, selecționerul Adi Vasile a trebuit să se adapteze. Ultimul meci al „tricolorelor” a fost extrem de spectaculos, 33-33 contra Austriei. Un meci în care Bianca Bazaliu a ieșit la rampă. Reprezentativa din Iran este printre cele mai slabe de la turneul final, dar are un stil ofensiv. Dovadă sunt meciurile de la Cupa Asiei. Au pierdut împotriva Coreei de Sud, 21-46, și împotriva Kazahstanului, 33-38.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2Chiajna – Hermannstadt0-2 goluri1.47
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul MondialRomânia – Iranpeste 52.51.53
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul MondialMuntenegru – Sloveniapeste 49.51.45
COTĂ FINALĂ: 3.26MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.