Biletul zilei: Europa League și Campionatul Mondial de handbal feminin

0

Prieteni, biletul de ieri este în așteptare, după ce Atalanta – Villarreal a fost amânat. Azi mizăm pe un meci decisiv din Europa League și pe o surpriză la Campionatul Mondial de handbal feminin. 

Braga și Steaua Roșie Belgrad se întâlnesc în meciul decisiv din grupa F de Europa League. Sârbii au 10 puncte, portughezii 9, dar pozițiile le sunt pândite de Midtjylland, care are 8 puncte și meci cu Ludogorets. Așadar, Braga trebuie să câștige, mai ales dacă vrea să evite adversarele tari venite din Liga Campionilor. Forma de pe teren propriu dă mari speranțe. Braga a câștigat ultimele 5 meciuri oficiale, toate la diferență de cel puțin două goluri.

Naționalele din Iran și Uzbekistan se înfruntă într-un meci fără mare miză la Campionatul Mondial de handbal feminin, pentru stabilirea clasamentului final. Am văzut Iranul în fața României și pare una dintre cele mai slabe naționale posibile. Au probleme evidente din punct de vedere fizic, nu pot face replierile pentru a împiedica contraatacurile adversarelor, iar în atac găsesc greu calea spre gol. Au mai avut un meci ușor la acest turneu, pierdut 25-31 contra Kazahstanului. Iran și Uzbekistan s-au întâlnit de două ori în ultimii 6 ani. De fiecare dată s-au impus cele din Uzbekistan, 30-18 și 29-28.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueBraga – Steaua Roșie Belgrad1 final1.70
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul Mondial de handbalIran – UzbekistanX21.87
COTĂ FINALĂ: 3.17MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.