Biletul zilei: cotă 2.82 pe favoritele zilei din fotbalul european

0

Prieteni, astăzi jucăm un bilet ceva mai sigur, pe favoritele zilei din fotbalul european. 

Swindon, formație din al patrulea eșalon al Angliei, o înfruntă pe campioana Manchester City în Cupa Angliei. Chiar dacă nu a făcut deplasare cu echipa, din cauza Covid-19, Guardiola a pregătit minuțios partida și a declarat că va fi în contact cu oamenii de pe margine pe durata întregului meci. Diferența de valoare dintre cele două tabere este mult prea mare pentru a apărea vreo surpriză.

Santa Clara primește vizita campioanei Sporting Lisabona, în runda cu numărul 17 a primei ligi din Portugalia. Sporting împarte prima poziție cu FC Porto în acest moment, ambele neînvinse, cu câte 44 de puncte. Sporting nu a pierdut niciodată vreun meci direct jucat contra celor de la Santa Clara. Mai mult, a câștigat ultimele 9 dispute directe.

Bordeaux are lotul decimat înaintea meciului de astăzi cu Marseille. Deja 12 jucători sunt confirmați indisponibili, cei mai mulți din cauza Covid-19. De cealalt parte, Sampaoli are la dispoziție întreg lotul. Marseille este oricumm net superioară în actuala stagiune. Este pe locul 3 și are cea mai bună apărare, doar 15 goluri încasate. Bordeaux e la polul opus, prima deasupra liniei retrogradării, cu cea mai proastă defensivă, 43 de goluri primite.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalCupa AnglieiSwindon – Manchester CityHandicap 2 (1.5)1.50
PortugaliaFotbalPrimeira LigaSanta Clara – Sporting2 final1.45
FrantaFotbalLigue 1Bordeaux – MarseilleDraw No Bet Marseille1.30
COTĂ FINALĂ: 2.82MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.