Biletul zilei: meciuri de la Australian Open și de la Campionatul European de handbal masculin

0

Prieteni, azi-noapte am pronosticat corect toate meciurile româncelor de la Australian Open, o cotă frumoasă de 4.10. Astăzi combinăm tenisul cu handbalul. 

Franța și Olanda sunt adversare în primul meci al grupei principale de la Campionatul European de handbal masculin. Dacă francezii nu mai au nevoie de prezentare, o națională galactică, plină de vedete, olandezii sunt revelația comptițiie. Modelul din handbalul feminin, unde Olanda e campioană mondială, a fost replicat și la băieți. Academiile au scos sportivi talentați, iar stilul este unul unic. Batavii sunt echipa cu cele mai rapide atacuri de la turneul final. Olandezii nu stau pe gânduri, aruncă des la poartă, iar adversarii sunt obligați să intre în ritmul lor.

Carlos Alcaraz, noua senzație a tenisului spaniol, îl întâlnește în șaisprezecimile de finală de la Australian Open pe Matteo Berrettini. Italianul pornește cu șansa secundă la pariuri, dar are un mare avantaj în ceea ce privește experiența. Berrettini a jucat o finală de Grand Slam, anul trecut, la Wimbledon.

Madison Keys o întâlnește pe Qiang Wang în turul 3 de la Australian Open. Americanca are un start senzațional de sezon, s-a impus de Adelaide, iar acum a defilat în disputele cu Sofia Kenin și cu Jaqueline Cristian.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul European de handbalFranța – Olandapeste 59.5 goluri1.57
AustraliaTenisAustralian OpenAlcaraz – Berrettiniminim 2 seturi Berrettini1.75
AustraliaTenisAustralian OpenMadison Keys – Qiang Wangvictorie Keys1.23
COTĂ FINALĂ: 3.38MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.