Biletul zilei: goluri în Premier League și Serie A

0

Prieteni, pregătim un BONUS DUBLU pentru week-end. Până atunci ne facem încălzirea cu un bilet pe goluri la meciurile zilei din Premier League și Serie A.

Watford și Norwich, două nou-promovate în Premier League, sunt implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciul de astăzi are o miză imensă. Norwich vine după o victorie mare, 2-1 pe terenul lui Everton. De cealaltă parte, Watford s-a schimbat sub comanda lui Ranieri, este o echipă ofensivă. În 7 din ultimele 9 meciuri s-au marcat peste 2.5 goluri. Partida directă din turul campionatul s-a încheiat cu victoria lui Watford, scor 3-1.

Verona primește vizita celor de la Bologna, astăzi, de la ora 21:45. Verona este una dintre formațiile plăcute ochiului din Serie A. Are a 5-a ofensivă din campionat, 41 de goluri înscrise în 22 de partide. A și primit însă 37. Și Bologna este o formația care practică un joc deschis, reușind să marcheze în ultimele 5 deplasări din Serie A. Ultimele 3 meciuri directe jucate pe terenul celor de la Verona au fost GG.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueWatford – Norwichpeste 2.5 goluri1.88
ItaliaFotbalSerie AVerona – BolognaGG1.58
COTĂ FINALĂ: 2.97MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.