Biletul zilei: 2 evenimente din fotbal și unul de la Campionatul European de handbal masculin

0

Prieteni, astăzi propunem un bilet format din trei evenimente, două din fotbal și unul de la Campionatul European de handbal masculin. 

Rayo Vallecano primește vizita lui Athletic Bilbao, în runda cu numărul 22 din La Liga. Bascii vin după o săptămână reușită, în care au învins-o pe Atletico Madrid în semifinala Supercupei, scor 2-1, apoi au trecut de Barcelona în Cupa Regelui, 3-2, după reprizele de prelungire. Așadar, bascii traversează o formă excelentă din punct de vedere ofensiv. Bilbao a marcat în ultimele 14 directe contra lui Rayo.

Norvegia și Spania sunt două dintre favoritele la medalii la acest Campionat European. Ibericii, câștigătorii ultimei ediții, au punctaj maxim până în acest moment. Nordicii, cu 4 puncte, nu își mai permit pași greșiți. În ultimele 6 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 55 de goluri.

Burkina Faso și Gabon se întâlnesc în optimile de finală de la Cupa Africii pe Națiuni. Media de goluri în partidele jucate de Burkina Faso în grupă a fost de 2 reușite. Gabonul nu îl poate folosi pe starul și golgeterul Aubameyang, plecat la Londra, din cauza unor probleme cardiace. Miza meciului este una imensă, așa că nimeni nu va risca.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaRayo Vallecano – Athletic BilbaoBilbao marchează1.45
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul European masculinSpania – Norvegiapeste 53.5 goluri1.50
FotbalCupa AfriciiBurkina Faso – Gabon0-2 goluri1.42
COTĂ FINALĂ: 3.13MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.