Biletuzl zilei: Farul – FCU Craiova și meci de la Campionatul European de handbal

0

Prieteni, astăzi propunem un bilet format din două evenimente, unul din fotbal, Liga 1, și unul din handbal, Campionatul European masculin. 

Farul Constanța primește vizita celor de la FCU Craiova 1948 în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 1. Formația antrenată de Gică hagi are a doua cea mai bună apărare din campionat, doar 13 goluri încasate. Pe teren propriu situația este excelentă, 4 goluri primite în 10 partide. FCU Craiova este la polul opus. Are a doua cea mai slabă ofensivă, 15 goluri marcate. Partida tur a fost una cu goluri puține, încheiată 1-1. De altfel, media reușitelor în partidelor celor două formații este identică, 1.7 goluri.

Islanda și Croația se întâlnesc în grupa I principală de la Campionatul European de handbal masculin. Nordicii vin după una dintre cele mai mari victorii din istoria naționalei, 29-21 contra Franței, și au intrat serios în calculele calificării în semifinale. Au 4 puncte, la fel ca francezii, dar un golaveraj inferior în acest moment. Cum acesta este principalul criteriu de departajare, ne așteptăm la spectacol pe parchet.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Farul – FCU Craiovasub 2.5 goluri1.60
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul EuropeanIslanda – Croațiapeste 50.5 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 2.40MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.