Biletul zilei: pariuri speciale pentru semifinalele Australian Open, Berrettini – Nadal și Tsitsipas – Medvedev

0

Prieteni, ne pregătim din timp pentru semifinalele Australian Open, unele care se anunță foarte echilibrate. 

Matteo Berrettini și Rafael Nadal se întâlnesc în prima semifinală a tabloului masculin de la Australian Open. Italianul este pentru prima dată în această fază și a avut un traseu complicat. A avut nevoie de decisiv în două partide, cu Alcaraz și cu Monfils. Rafa, campion la Melbourne în 2009, poate să își depășească marii rivali și să ajungă la 21 de trofee de Grand Slam. Ibericul a depășit un mare obtascol turul precedent. A avut probleme stomacale în fața lui Shapovalov, dar a găsit o putere incredibilă în decisiv. Un pariu special ne-a atras atenția. În singurul meci direct dintr ecei doi, la US Open 2019, Berrettini a câștigat doar 66% din punctele jucate cu primul serviciu. În sfertul de finală de la actuala ediție, contra lui Monfils, italianul a câștigat 74% dintre punctele cu prima servă. Acum, în fața unui zeu al jocului de retur, linia este la 75.5%.

A doua semifinală este cea dintre Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev, cel mai bine clasați jucători din jumătatea inferioară a tabloului. Grecul a arătat o forță incredibilă turul precedent, în fața italianului Jannick Sinner, de care a trecut în mai puțin de două ore. În schimb, rusul a fost implicat într-un maraton de 4 ore și 42 de minute, un thriller de 5 seturi cu Auger-Aliassime. Prospețimea fizică ar trebui să fie de partea lui Tsitsipas. Agresivitatea grecului ne-a îndreptat atenția către numărul de break-uri pe care le va reuși, iar linia este foarte jos, doar 1.5.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian OpenMatteo Berrettini – Rafael Nadalsub 75.5% puncte câștigate de Berrettini cu primul serviciu1.87
AustraliaTenisAustralian OpenStefanos Tsitsipas – Daniil Medvedevpeste 1.5 break-uri Tsitsipas1.65
COTĂ FINALĂ: 3.08MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.