Biletul zilei: pariul special pentru finala Australian Open, Ashleigh Barty – Danielle Rose Collins

0

Prieteni, am citit perfect cele două semifinale masculine de la Australian Open. Acum am pregătit un pariu special și pentru finala fetelor, dintre Ashleigh Barty și Danielle Rose Collin.

Ashleigh Barty, liderul ierarhiei WTA, încă nu a pierdut vreun set la actuala ediție. Nici nu a avut un traseu foarte dificil. A beneficiat și de un mic ajutor din partea organizatorilor, fiind programată mereu în sesiunea de seară, pe răcoare.

Adversara de astăzi este o luptătoare. Danille Rose Collins este greu de suportat, din cauza atitudinii de pe teren, dar un lucru e sigur. Nu renunță niciodată la luptă. Lovește foarte puternic, mereu agresivă. În turul precedent, contra polonezei Iga Swiatek, a câștigat 78% dintre punctele jucate cu prima minge. Cu un tur înainte, în sfertul cu Alize Cornet, a reușit o performanță demnă de Karlovic sau Isner, 90% dintre punctele jucate cu prima minge fiind câștigătoare.

Chiar dacă Barty e o adversară net superioară, linia de over pentru punctele cucerite pe prima servă este muuuuult prea jos, la 63.5%.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian OpenAshleigh Barty – Danielle Rose Collinspeste 63.5% puncte câștigate cu primul serviciu de Collins1.85
COTĂ FINALĂ: 1.85MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.