Biletul zilei: pariem pe goluri în Premier League, Serie A și Ligue 1

0

Prieteni, astăzi am pregătit o cotă de peste 4, pe golurile marcate în Premier League, Serie A și Ligue 1. 

Leicester și West Ham se întâlnesc în runda cu numărul 25 din Premier League. Meciurile „vulpilor” au fost cele mai ofertante în actuala stagiune, cu o medie de 3.4 reușite. Și cele ale lui West Ham au oferit multe goluri, o medie de 3.00 goluri. Partida din turul campionatului s-a încheiat cu victoria clară a „ciocănarilor”, scor 4-1.

Sassuolo și AS Roma sunt două dintre cele mai spectaculoase formații din Serie A. În 19 dintre cele 24 de meciuri disputate de Sassuolo s-au încsris peste 2.5 goluri, în timp ce formația antrenată de Jose Mourinho este în top la numărul de ocazii create. Partida tur a fost o bună propagandă pentru fotbal, victorie 2-1 pentru AS Roma, un meci cu un total de 16 șuturi pe spațiul porții.

Lens primește vizita unei formații aflate în suferință, penultima clasată Bordeaux. Oaspeții au doar un punct de recuperat până la pozițiile care asigură salvarea, iar ofensiva lor este una care produce constant goluri, 34 în 23 de etape. În schimb, apărarea este dezastruoasă, de departe cea mai slabă din competiție, 58 de goluri primite. Meciurile lui Bordeaux au cea mai mare medie de reușite din Ligue 1, 4.00/meci. Lens este pe locul 3, cu 3.00 goluri marcate, în medie, pe partidă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueLeicester – West Hampeste 2.5 goluri1.65
ItaliaFotbalSerie ASassuolo – AS Romapeste 2.5 goluri1.65
FrantaFotbalLigue 1Lens – Bordeauxpeste 2.5 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 4.08MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.