Biletul zilei: pariuri speciale pentru PSG – Real Madrid și Sporting – Manchester City

0

Prieteni, ultimul bilet pe care l-am postat pentru voi a fost un succes real, cotă verde de peste 4. Astăzi încercăm o combinație specială pentru cele două partide ale serii din Liga Campionilor. 

PSG și Real Madrid se înfruntă în cea mai tare optime de finală din actuala ediție a Ligii Campionilor. Ambele formații au loturile aproape intacte. Madrilenii se bazează pe plusul de experiență al liniei mediene, una deja clasică, Modric-Kroos-Casemiro. Inteligența lor tactică resiese și din statistica faulturilor comise în faza grupelor. Real Madrid a fost cea mai disciplinată formație, cu doar 47 de infracțiuni comise în 6 partide. PSG este pe locul 4 în ierarhia „cumințeniei”, 53 de faulturi comise.

Sporting – Manchester City pare cel mai dezechilibrat duel al optimilor de finală. Formația lui Pep Guardiola s-a desprins în fruntea clamentului din Premier League, iar acum își permite să se concentreze strict pe Liga Campionilor. Morișca de pase a „cetățenilor” ar trebui să nu ofere prea mult mingea adversarilor. Iar fără minge e greu să șutezi pe poartă, nu?

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalChampions LeaguePSG – Real Madridsub 12.5 faulturi Real Madrid1.72
Uniunea EuropeanaFotbalChampions LeagueSporting – Manchester Citysub 2.5 șuturi pe poartă Sporting2.00
COTĂ FINALĂ: 3.44MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.