Biletul zilei: pariuri speciale pentru Inter – Liverpool și Salzburg – Bayern

0

Prieteni, venim după două bilete câștigătoare la cote bune, 3.44 și 4.08. Ieri am citit perfect meciurile PSG – Real Madrid și Sporting – Manchester City. Astăzi încercăm tot două pariuri din zona specialelor.

Inter – Liverpool este unul dintre cele mai interesante dueluri ale optimilor de finală din Liga Campionilor. Gazdele am ajuns în primăvara competiției după o pauză de 10 ani. Fanii așteaptă un meci mare, așa că elevii lui Simone Inzaghi nu vor avea timp de tatonări. De partea cealaltă, Jurgen Klopp este binecuvântat și are la dispoziție între lotul. Cele două au impresionat din punct de vedere ofensiv din faza grupelor, fiind pe podium la loviturile de la colțul terenului obținute. Liga Campionilor. Liverpool, a avut 45, iar Inter 42.

Salzburg – Bayern Munchen se anunță un recital de goluri, două formații care știu doar să atace. Dovadă sunt meciurile directe din ediția precedentă a Ligii, câștigate de Bayern, 6-2 și 3-1. În ambele dispute, austriecii au fost extrem de periculoși. În meciul de pe teren propriu au obținut 10 lovituri de la colțul terenului, iar în deplasare 5. Linia de astăzi este mult prea jos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorInter – Liverpoolpeste 9.5 cornere1.70
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorSalzburg – Bayernpeste 3.5 cornere Salzburg1.98
COTĂ FINALĂ: 3.36MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.