Biletul zilei: 3 evenimente la cota 4.34

0

Prieteni, mai toate campionatele se apropie de sfârșit, așa că încercăm să luăm niște câștiguri frumoase pe ultima sută de metri. 

Ultimul meci al play-off-ului din Liga 1 le pune față în față pe FC Argeș și FC Voluntari, două formații care au participat în premieră în această fază a competiției. Cele două sunt cu gândul la vara complicată care urmează, în care mulți dintre actualii fotbaliști vor pleca. Argeș și Voluntari s-au întâlnit de 5 ori în acest sezon și niciodată nu s-au marcat mai mult de două goluri. De ce ar fi diferit astăzi?

Hertha, antepenultima în Bundesliga, a pierdut turul barajului pentru menținere/promovare în fața divizionarei secunde Hamburger. Lotul formației din capitală e clar mai valoros, așa că văd posibilă o „remontada”.

În finala primei ligi de handbal a Greciei, scorul este 2-1 pentru Olympiakos, în fața celor de la AEK Atena. Aici, lucrurile sunt simple. În precedentele înfruntări s-au marcat 42, 43 și 49 de goluri. Acum, linia găsită este de 50.5 goluri. Pare floare la ureche.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1Argeș – Voluntarisub 2.5 goluri1.53
GermaniaFotbalBaraj BundesligaHamburger – HerthaX21.70
GreciaHandbalPlay-off GreciaOlympiakos – AEK Atenasub 50.5 goluri1.68
COTĂ FINALĂ: 4.34MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.