Biletul zilei: finala conferinței de Vest din NBA și meci din Copa Libertadores

0

Prieteni, ieri am câștigat fără emoții cota de 4.34. Astăzi încercăm două evenimente de peste noapte, din NBA și Copa Libertadores.

Dallas Mavericks luptă la noapte pentru supraviețuirea în finala conferinței de Vest din NBA, fiind condusă cu 3-0 de Golden State Warriors. Pentru a avea vreo șansă, e nevoie ca starul Luka Doncic să petreacă, din nou, peste 40 de minute pe parchet. În aceste condiții, linia de over nu ar fi chiar atât de greu de realizat. Mai ales că în precedentele două meciuri a reușite 40 și 42 de puncte.

Velez Sarsfield – Estudiantes de La Plata se întâlnesc la noapte, de la ora 01:15, în ultima rundă a grupei C din Copa Libertadores. Estudiantes a câștigat deja grupa și s-a calificat în faza următoare, cu 13 puncte, fără eșec în primele 5 partide și un golaveraj impresionant, 8-1. Velez are 5 puncte și luptă cu Bragantino și Nacional pentru poziția secundă. Diferența de cote este mult prea mare. E de așteptat ca Velez să tragă mai tare și să se impună, dar Estudiantes nu se poate face de râs cu un eșec la scor. Mai ales că în ultimele 16 înfruntări directe nu a fost niciodată învinsă la handicap, iar meciul din tur, din grupă, l-a câștigat clar, scor 4-1.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBADallas – Golden Statepeste 34.5 puncte Doncic1.87
ArgentinaFotbalCopa LibertadoresVelez Sarsfield – Estudiantes de La Platahandicap + 1.5 Estudiantes1.95
COTĂ FINALĂ: 3.64MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.