Biletul zilei: meciurile lui Halep, Nadal și Kyrgios din optimile Wimbledon

0

Prieteni, Wimbledon a intrat în săptămâna a doua, așa că duelurile se încing serios. 

Simona Halep joacă pentru prima dată pe Arena Centrală la actuala ediție de la Wimbledon. Adversară îi este a patra jucătoare a lumii, Paula Badosa. Cele două s-au mai întâlnit o dată anul acesta, la madrid, unde Halep i-a predat o adevărată lecție, 6-3, 6-1. În acea dispută, Simona a avut un procentaj uluitor al punctelor câștigate pe primul serviciu, 84%. De altfel, românca a servit extraordinar în ultimele săptămâni, dovadă muncii depuse alături de Patrick Mouratoglou. Procentajele avute de Halep cu primul serviciu în ultimele meciuri: 71% cu Frech, 68% cu Flipkens, 79% cu Muchova, 86% cu Anisimova.

Ajuns în săptămâma a doua, Nick Kyrgios devine un pericol veritabil pentru toată lumea. În ciuda derapajelor frecvente, australianul practică un joc extrem de solid, servește magistral și nu se teme de nimic. Asta îl face mare favorit astăzi, în fața lui Brandon Nakashima, americanul de pe locul 56 mondial, un sportiv fără vreo arma specială.

Rafael Nadal caută al treilea titlu din carieră la Wimbledon și vrea să continue drumul spre Marele Șlem în anul 2022. În optimi, în cale îi iese olandezul Botic Van De Zandschulp (25 ATP), un jucător interesant, imprevizibil, dar care nu ar trebui în mod normal să îi pună probleme. Cei doi au fost adversari și în șaisprezecimile de la Roland Garros. Ibericul s-a impus atunci lejer, 6-3, 6-2, 6-4.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaTenisWimbledonSimona Halep – Paula Badosapeste 68.5% puncte câștigate de Halep cu primul serviciu1.85
AngliaTenisWimbledonRafael Nadal – Botic van de ZandschulpHandicap -1.5 seturi Nadal1.36
AngliaTenisWimbledonNick Kyrgios – Brandon Nakashimavictorie Kyrgios1.28
COTĂ FINALĂ: 3.22MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.