Biletul zilei: Pyunik – CFR Cluj și sfert de finală de la Wimbledon

0

Prieteni, ieri am prins un bilet frumos din tenis. Astăzi combinăm turneul de la Wimbledon cu debutul campioanei CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor. 

CFR Cluj este mare favorită în dubla din turul I preliminar al Ligii Campionilor cu Pyunik Erevan, campioana Armeniei. Dan Petrescu are o defensivă sudată, nu a primit gol în niciunul dintre cele 4 meciuri amicale, deși adversarele au fost net superioare lui Pyunik. În cealaltă tabără, campioana Armeniei și-a pierdut cei mai buni 3 marcatori din ediția trecută. În mod normal nu ar trebui să vedem un meci cu multe goluri.

Cameron Norrie (12 ATP), ultimul reprezentant al gazdelor pe tablourile principale, îl înfruntă în sferturile de finală de la Wimbledon pe belgianul David Goffin (58 ATP). Norrie a cedat doar 2 seturi în turneu, în turul secund. De cealaltă parte, Goffin vine după un meci epuizant, probabil cel mai frumos din turneu, câștigat împotriva lui Tiafoe, scor 7-6(3), 5-7, 5-7, 6-4, 6-5. Cele 4 ore și 37 de minute petrecute pe teren ar trebui să se simtă în picioare. Cameron și David s-au înfruntat o singurată dată, anul trecut la Barcelona. Belgianul s-a retras la scorul de 6-0, 3-5 pentru adversar.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Liga CampionilorPyunik Erevan – CFR ClujNU marchează ambele1.62
AngliaTenisWimbledonDavid Goffin – Cameron NorrieNorrie câștigă și peste 30.5 game-uri1.93
COTĂ FINALĂ: 3.12MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.