Biletul zilei: Halep – Anisimova și Nadal – Fritz, sferturi la Wimbledon

0

Prieteni, ultimele două zile au fost perfecte, bilete câștigătoare la cote de peste 3.00. Continuăm seria cu sferturile de finală de la Wimbledon.

Simona Halep o înfruntă pe americanca Amanda Anisimova în sferturile de finală de la Wimbledon, în primul meci al zilei pe Arena Centrală. Sportiva din Constanța a prestat un tenis senzațional pe iarbă în acest sezon, apogeul fiind atins acum 2 zile, în fața Paulei Badosa (4 WTA). Simona s-a distrat, scor 6-1, 6-2. Parcursul ei de excepție este facilitat și de arma la care a lucrat intens alături de Patrick Mouratoglou, serviciul. Casele de pariuri par puțin depășite de progresul făcut de Halep și dau în continuare linii mult prea mici la punctele câștigate cu prima minge. Spre exemplu, românca a bătut-o zdravăn pe Anisimova în urmă cu două săptămâni, la Bad Homburg, scor 6-2, 6-1. Procentajul punctelor adjudecate cu primul serviciu a fost la cote nemaivăzute, 86%. În meciul cu Badosa, Halep a dus recordul la următorul nivel, 89%. Practic a pierdut doar două mingi jucate cu primul serviciu!

Rafael Nadal a arătat semne de slăbiciune la actuala ediție. A cedat câte un set în disputele cu Cerundolo și Berankis, iar în turul precedent a avut nevoie de un tie-break în setul 3 contra lui Van De Zandschulp. Cu tot respectul pentru cei amintiți, nu se ridică în acest moment la valoarea adversarului de astăzi, Taylor Fritz. Americanul este singurul jucător rămas în competiție care nu a cedat set. Fritz are și un ascendent moral, reușind să îl învingă pe Nadal în martie 2022, în finala Indian Wells, scor 6-3, 7-6(5).

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaTenisWimbledonSimona Halep – Amanda Anisimovapeste 69.5% puncte câștigate de Halep cu primul serviciu1.85
AngliaTenisWimbledonRafael Nadal – Taylor Fritzminim un set Fritz1.40
COTĂ FINALĂ: 2.59MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.