Biletul zilei: cotă 4.20 din tenis și preliminariile Ligii Campionilor

0

Prieteni, biletul de ieri de cotă 3.42 a fost câștigător. Astăzi încercăm unul de cotă 4.20, format din două meciuri din prelimiunariile Ligii Campionilor și unul de tenis masculin de la Montreal. 

Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, este o adevărată mașinărie de fotbal. A câștigat manșa tur contra lui Zalgiris cu scorul de 5-0, dominând într-o manieră rar întâlnită în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Nordicii au expediat 13 șuturi pe spațiul porții adverse. De altfel, Bodo/Glimt a câștigat ultimele 5 meciuri oficiale cu scoruri neverosimile: 5-0, 8-0, 2-1, 5-0, 7-0.

Glasgow Rangers, vicecampioana Scoției, trebuie să întoarcă eșecul cu 0-2 din turul cu Royale Union SG, vicecamioana Belgiei. Lotul este valoric superior, iar cei 50.000 de fani care vor fi prezenți pe Ibrox ar trebui să îi împingă de la spate și să vedem o mulțime de atacuri și de ocazii. Asta ar trebui să ducă, implicit, și la multe cornere ale gazdelor. Rangers a fost superioară la acest capitol și în manșa tur, 5-3. În meciul din week-end, câștigat 2-0 contra lui Kilmarnock, acasă, raportul cornerelor a fost 8-3.

Benoit Paire, cel mai inconstat jucător din circuitul ATP, unul de la care te aștepți să piardă și când conduce cu 5-0, joacă astăzi în primul tur de la Montreal împotriva japonezului Yoshihito Nishioka. Cel din urmă vine după finala jucată la Washington. Acolo a obținut câteva victorii impresionante, trecând de Brooksby, De Minaur, Khachanov, Evans și Rublev. Nishioka e un jucător serios, rezistent în raliuri, și mult mai în formă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Liga CampionilorZalgiris – Bodo/Glimtpeste 1.5 goluri Bodo/Glimt1.75
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Liga CampionilorRangers – Royale Union SGhandicap -3.5 cornere Rangers1.55
Statele UniteTenisATP MontrealBenoit Paire –

Yoshihito Nishioka
victorie

Yoshihito Nishioka
1.55
COTĂ FINALĂ: 4.20MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.