Biletul zilei: Supercupa Europei și 2 meciuri tari din tenis

0

Prieteni, biletul de astăzi este format din 3 evenimente, 2 din tenis și Supercupa Europei dintre Real Madrid și Eintracht Frankfurt. 

Real Madrid, câștigătoarea Ligii Campionilor, și Eintracht Frankfurt, câștigătoarea Europa League sezonul trecut, dispută astăzi, la Helsinki, Supercupa Europei. Madrilenii au disputat 7 Supercupe în istorie, câștigând 4 și pierzând 3. Precedentele, din 2016, 2017 și 2018 au fost extrem de echilibrate. Au trecut de Sevilla după prelungiri, de Manchester United cu 2-1 și au pierdut în prelungiri în fața lui Atletico Madrid. Pentru Eintracht este prima apariție la acest nivel. Formația din Frankfurt se agață de disputele cu Barcelona, din sferturile ediției trecute de Europa League. Atunci au remizat acasă, 1-1, și s-au impus pe Camp Nou, scor 3-2. Nemții au expediat 11 șuturi pe poartă în acea dublă manșă, față de 7 ale catalanilor.

Taylor Fritz (13 ATP) îl întâlnește pe Frances Tiafoe (24 ATP) în șaisprezecimile de finală de la Montreal. Fritz are un an excelent, trofeu cucerit la Indian Wells după o finală epică, titlu cucerit și la Eastbourne, apoi sfert de finală la Wimbledon. Este un jucător complet, rezistent în raliuri, care greșește puțin. Acum, la Montreal, a trecut în primul tur de Andy Murray, un 6-1, 6-3 categoric. Tiafoe este un jucător spectaculos, are lovituri inedite, dar nu este consecvent. În primul tur a trecut de mai slab cotatul Benjamin Bonzi, scor 6-7(6), 7-5, 6-3. Fritz conduce cu 3-1 în meciurile directe. Cei doi s-au mai întâlnit în 2011, tot pe hard, în turul secund de la US Open. Taylor a câștigat 6-3, 6-3, 7-6(5).

Amanda Anisimova (22 WTA) o înfruntă pe Karolina Pliskova (14 WTA) în șaisprezecimile de finală de la Toronto. Cehoaica încă nu a revenit la forma consacrată de dinaintea problemelor medicale. Turneul trecut, la San Jose, a fost eliminată chiar de Anisimova, scor 3-6, 7-5, 6-1.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalSupercupa EuropeiReal Madrid – Eintracht Frankfurtșuturi pe poartă handicap +3.5 Eintracht1,75
Statele UniteTenisATP MontrealFrances Tiafoe – Taylor Harry Fritzvictorie Fritz1.47
Statele UniteTenisWTA TorontoAmanda Anisimova – Karolina Pliskovavictorie Anisimova1.57
COTĂ FINALĂ: 3.88MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.