Biletul zilei: meciuri din Superligă, Premier League și ATP Cincinnati

0

Prieteni, ieri am oferit un bilet câștigător la cota 4.62. Astăzi ne situăm în aceeași zonă, tot cu două meciuri din fotbal și un eveniment din tenis. 

Farul și Hermannstadt închid etapa cu numărul 5 din SuperLiga României. Ambele au câte 8 puncte, iar o eventuală victorie le-ar duce în fruntea clasamentului. Farul are cea mai bună defensivă în acest campionat, doar 2 goluri încasate. Și Hermannstadt stă bine la acest capitol, 3 goluri încasate.

Liverpool își întâlnește astăzi una dintre victimele favorite din Premier League, pe Crystal Palace. Starul Mohamed Salah este așteptat să iasă iar la rampă. A marcat în primele două meciuri oficiale ale  sezonului, Supercupa cu Manchester City și remiza cu Fulham din prima rundă a campionatului. Salah se simte excelent împotriva lui Palace. În cele 10 înfruntări contra lor, stângaciul egiptean a marcat 7 goluri și a oferit 6 pase decisive.

Marin Cilic (17 ATP) îl întâlnește pe Jaume Munar (47 ATP) în primul tur al turneului de la Cincinnati. Croatul este jucătorul mai experimentat și net mai bun pe hard. Are un serviciu top și un forehand care îl ajută. Calitățile lui Munar sunt altele, rezistența în raliuri, tocmai de asta suprafața lui favorită e zgura. Singurul meci direct dintre cei doi a avut loc anul acesta, la Adelaide, pe hard. Cilic s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6(2), 6-2.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperLigaFarul – HermannstadtNU marchează ambele1.65
AngliaFotbalPremier LeagueLiverpool – Crystal PalaceSalah marchează cu piciorul stâng1.90
Statele UniteTenisATP CincinnatiMarin Cilic – Jaume Munarvictorie Cilic1.40
COTĂ FINALĂ: 4.39MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.