Biletul zilei: cotă 4.62 din finala lui Halep, SuperLiga României și LaLiga

0

Prieteni, astăzi propunem un bilet de cotă 4.62 din fotbal și tenis.

FCSB a ratat complet startul în campionat. Are 3 puncte în primele 4 runde, iar antrenorul Nicolae Dică a transmis că e obligatoriu ca astăzi să câștige. Adversara este una la îndemână, Chindia Târgoviște, formație cu 2 puncte în 4 runde și cu un lot modest. FCSB a câștigat precedentele 4 meciuri jucate împotriva dâmbovițenilor.

Simona Halep o înfruntă pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în finala turneului de 1.000 de puncte de la Toronto. Săptămâna este deja una reușită pentru Simona, care va reveni în top 10 WTA. Un triumf astăzi ar urca-o până pe 6! Halep conduce cu 2-1 în disputele directe cu Maia. Singurul meci pe hard dintre cele două s-a disputat anul acesta la Australian Open, o victorie zdrobitoare a româncei, 6-2, 6-0. Un alt avantaj îl reprezintă cel fizic. Haddad Maia a avut cu 6 ore de odihnă mai puțin, terminând semifinala cu Pliskova în această dimineață, la 03:15.

Valencia o înfruntă pe nou-promovata Girona în prima etapă a noului sezon din La Liga. Va fi primul meci cu Gennaro Gattuso pe banca „liliecilor”. În perioada de mercato au sosit câteva nume interesante, Nico Gonzalez de la Barcelona sau Samu Castillejo de la AC Milan fiind în fruntea listei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperLigaFCSB – Chindiavictorie FCSB1.55
SpaniaFotbalLaLigaValencia – Gironavictorie Valencia1.90
TenisWTA TorontoSimona Halep – Beatriz Haddad Maiavictorie Halep1.57
COTĂ FINALĂ: 4.62MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.