Biletul zilei: cotă 5.15 în prima zi de la US Open

0

Prieteni, suntem pregătiți pentru US Open profitabil. Începem cu un bilet format din 4 evenimente, inclusiv din meciul de debut al Gabrielei Ruse.

Biletul primei zile de la US Open 2022: cotă totală 5.15

Primul meci al competiției pe arena Louis Armonstrong este cel dintre argentinianul Francisco Cerundolo (27 ATP) și britanicul Andy Murray (51 ATP). Murray are de partea lui experiența, dar vârsta și accidentările care l-au măcinat își spun cuvântul. De partea cealaltă, Cerundolo este cel mai promițător jucător sud-american al momentului, fiind considerat un veritabil urmaș al lui Juan Martin del Potro, în special datorită loviturii explozive de forehand.

  • Francisco Cerundolo – Andy Murray, Cerundolo să câștige minim 2 seturi @1.65

Chinezul Yibing Wu (174 ATP) și georgianul Nikoloz Basilashvili (35 ATP) se înfruntă în primul tur de la Flushing Meadows. Wu, în vârstă de 22 de ani, a impresionat în ultima lună. A câștigat turneele Challenger de la Roma și Indianapolis, trecând și de cele 3 turui de calificare la US Open. Este favorit cert, dar experiența și calitățile evidente ale lui Basilashvili, lovituri puternice de dreapta, îi pot aduce georgianului măcar un set.

  • Yibing Wu – Nikoloz Basilashvilli, minim un set Basilashvilli @1.55
Școala americană continuă să producă talente în circuitul masculin. Ultimul dintre ei este Ben Shelton (19 ani, 165 ATP). În ultimele luni a obținut victorii impresionante, în fața lui Purcell, Van Rijthoven, Popko, Thompson, Sonego sau Ruud. Are un joc complex, iar astăzi pare imposibil de învins de Nuno Borges (104 ATP). Portughezul, mai bun pe zgură, s-a chinuit în tururile de calificare.
  • Ben Shelton – Nuno Borges, victorie Shelton @1.40
Gabriela Ruse (101 WTA) încă nu și-a găsit cadența după problemele medicale din debutul acestui an, dar continuă să rămână o jucătoare interesantă. Chiar dacă pornește cu a doua șansă în fața Dariei Saville (58 WTA) – ex Gavrilova, se va asigura că nu cedează fără luptă.
  • Gabriela Ruse – Daria Saville, handicap +6.5 game-uri Ruse @1.44

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.