Biletul zilei: cote explozive între 3.20 și 21.00 de la US Open

0

Prieteni, așa cum v-am spus, astăzi încercăm mai multe bilete. După surprizele imense din prima zi de la US Open, înfrângeri pentru Halep, Tsitsipas sau Fritz, merge insitat pe această zonă.

Neamțul Peter Gojowczyk, un jucător decent pe hard, îl înfruntă în primul tur pe Holger Vitus Nodskov Rune. Danezul în vârstă de 19 ani a ajuns în sferturile de finală la Roland Garros, iar din acel moment s-a prăbușit total ca joc. Bilanțul lui de atunci este 10 înfrângeri și 2 victorii.

  • victorie Gojowczyk, cotă @4.00 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume

 

Learner Tien este un jucător american în vârstă de doar 16 ani. A primit un wildcard pe tabloul principal de la US Open după ce a câștigat titlul național U18. Extrem de lăudat pentru inteligența tactică și pentru abilitățile fizice, îl înfruntă în primul tur pe sârbul Miomir Kecmanovic. Terenul propriu, fanii și entuziasmul ne-ar putea oferi încă o poveste frumoasă.

  • Tien câștigă minim un set, cotă @3.25
  • victorie Tien, cotă @21.00
Sorana Cîrstea o întâlnește în primul tur pe nemțoaica Laura Siegemund. Nici n-ar fi contat cu cine joacă. Forma Soranei nu este deloc dătătoare de speranțe. În plus, Siegemund știe cum să o învingă, câștigând ultimul meci direct, disputat tot pe hard, în 2019, la Miami.
  • victorie Siegemund, cotă @3.20

Și în final, pariul în care am cea mai mare încredere. Venus Williams se întoarce în locul unde a cucerit două trofee de Grand Slam, pentru una dintre ultimele reprezentații. Fanii vor fi cu siguranță în delir, la fel ca la meciul surorii Serena. În fața lui Venus este o jucătoare vulnerabilă, care greșește mult, Alison Van Uytvanck.

  • victorie Venus Williams, cotă @4.50

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.