Biletul zilei: Liga Campionilor la fotbal și Dinamo – Porto din Liga Campionilor la handbal

0

Prieteni, continuăm startul fantastic de lună. Am câștigat 3 din primele 4 bilete, la o cotă medie de 4.00. Azi încercăm niște pariuri speciale din Liga Campionilor la fotbal și la handbal, acolo unde Dinamo primește vizita lui Porto.

RB Leipzig și Celtic nu au startul dorit în grupa F din Liga Campionilor, locurile 3 și 4. Ca să nu ne mai lungim, niciuna dintre cele două formații de astăzi nu a încasat vreun cartonaș galben în prima repriză în această ediție de Champions League. Cota pentru sub 1.5 avertismente în prima parte este excelentă!

RB Salzburg primește vizita lui Dinamo Zagreb, în grupa E din Liga Campionilor. Cele două au produs deja câte o surpriză în actuala ediție, ambele contra lui Chelsea. La nivel de stil de joc, diferențele sunt evidente. Campioana Austriei practică un fotbal modern, total, extrem de ofensiv. În acest sezon din Austria, Salzburg a expediat 8.50 șuturi pe poartă/meci. Azi, linia e mult, mult mai jos.

Dinamo pornește favorită certă în fața lui Porto, în meciul din grupa A din Liga Campionilor. Cele două ocupă momentan ultimele două poziții, Dinamo cu un punct, portughezii fără puncte. Cele două au fost adversare și în ediția trecută, victorii împărțite, de fiecare dată la un gol diferență. Porto a marcat 58 de goluri în cele două dispute. Defensiva „dulăilor” nu impresionează nici în actuala stagiune, cea mai slabă din grupă, 101 goluri încasate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorRB Leipzig – Celticsub 1.5 cartonașe galbene în prima repriză1.75
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorRB Salzburg – Dinamo Zagrebpeste 4.5 șuturi pe poartă Salzburg1.47
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorDinamo – Portopeste 27.5 goluri Porto1.50
COTĂ FINALĂ: 3.85MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.