Biletul zilei: 3 evenimente trecute cu vederea în seara europeană

0

Prieteni, multe echipe menajează jucători și nu tratează serios meciurile din Conference și Europa League. Încercăm să evităm acest lucru cu trei evenimente nu foarte populare în alegerile pariorilor.

Rennes, una dintre cele mai spectaculoase formații din Ligue 1 în acest sezon, primește vizita lui Dinamo Kiev în grupa de Europa League. Formația lui Mircea Lucescu a pierdut ambele meciuri jucate până acum, cu Fenerbahge și AEK Larnaca. Războiul din Ucraina a afectat evident starea de spirit și a subțiat lotul. Rennes are 4 puncte și împarte prima poziție cu Fener. Diferența de valoare dintre cele două loturi este una evidentă. Potrivit Transfermarkt, Rennes este cotată la 290 de milioane de euro, în timp ce Dinamo la doar 110 milioane.

Pick Szeged primește vizita lui Aalborg, finalista ediției trecute din Liga Campionilor la handbal masculin. Sunt două dintre formațiile bune ale competiției, cu multe staruri. Aalborg a reușit să îi adică pe Palmarsson și pe Hansen și are două victorii în primele 3 runde, un total de 97 de goluri marcate. Ultimul meci direct, disputat în decembrie 2021, a fost extrem de spectaculos, 64 de goluri înscrise.

Kiel, câștigătoarea Ligii Campionilor din 2022, se deplasează pe terenul lui Lomza Kielce, ex Vive Kielce. Lotul nemților este în continuare unul stelar, începând cu poarta, unde îl găsim pe Niklas Landid. Cele două formații sunt la egalitate până în acest punct al grupei, câte două victorii și un eșec. Kiel a câștigat cu 35-32 un meci amical disputat contra lui Kielce la finalul lunii august. Ultimele meciuri oficiale, în sezonul 2019/2020, au fost echilibrate, o remiză 30-30 și o victorie la limită a polonezilor, 32-30.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueRennes – Dinamo Kievvictorie Rennes1.42
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorPick Szeged – Aalborgpeste 61.5 goluri1.75
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorLomza Kielce – Kielhandicap +3.5 goluri Kiel1.57
COTĂ FINALĂ: 3.90MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.