Biletul zilei: Campionatul European de handbal și Superliga României

0

Prieteni, biletul de astăzi conține un meci decisiv de la Campionatul European de handbal feminin și ultima partidă a etapei cu numărul 18 din Superliga României. 

Slovenia joacă astăzi un meci de totul sau nimic împotriva Norvegiei, marea favorită de la Campionatul European de handbal feminin. Slovenele vor trebui să facă un meci perfect pentru a spera la semifinale, dar au și ele câteva atuuri. Joacă în sala proprie, din Ljubljana, și au o jucătoare de excepție în echipă, pe Ana Gros, interul lui Gyor. Gros, cu 25 de goluri deja marcate în turneu, trebuie să iasă astăzi la rampă.

FC Botoșani și FC Hermannstadt închid etapa cu numărul 18 din Superliga României. Gazdele au mari probleme, au rămas fără antrenor după despărțirea de Mihai Teja și caută cu disperare punctele. Hermannstadt e mai liniștită în clasament, locul 5, dar are ceva probleme financiare. Niciuna dintre cele două formații nu debordează din punct de vedere al fotbalului ofensiv. Meciul tur s-a încheiat 1-1, cu un total de 7 luturi pe spațiul porții.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalSuperligaNorvegia – Sloveniapeste 6.5 goluri Ana Gros1.95
RomaniaFotbalSuperligaFC Botoșani – FC Hermannstadtsub 7.5 șuturi pe poartă1.80
COTĂ FINALĂ: 3.51MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.