Biletul zilei: cotă 3.06 la meciul decisiv dintre România și Muntenegru

0

Prieteni, astăzi, de la ora 19:00, toată România este alături de elevele lui Florentin Pera în meciul contra Muntenegrului de la Campionatul European de handbal feminin. 

Naționala României a arătat că știe să lupte pentru șansa ei la Campionatul European de handbl feminin. A trecut fără emoții de Macedonia de Nord, iar odată ajunsă în Grupa Principală a avut și o doză mare de noroc. A trecut de Spania, apoi toate rezultatele indirecte s-au potrivit perfect. În acest mod, „tricolorele” sunt la mâna lor în drumul spre semifinale, trebuie doar să învingă astăzi Muntenegru și mâine Germania.

Muntenegru este o națională bună, dar nu de speriat, de nivelul Franței sau Norvegiei. Are un stil de joc învechit, asemănător cu al nostru, lent, cu atacuri poziționale lungi. Este agresivă, iar pe asta ne bazăm la pariul de peste 3.5 aruncări de la 7 metri România. „Tricolorele” au avut 13 astfel de momente la acest turneu.

Combinăm pariul cu un meci mare al Biancăi Bazaliu. Interul stânga ne-a adus victoria în ultima secundă a meciului cu Spania, o aruncare istorică, de la peste 15 metri. Ar trebui ca moralul ei să fie la cote maxime și să iasă în evidență din nou.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul EuropeanRomânia – Muntenegrupeste 3.5 aruncări de la 7 metri România1.75
Uniunea EuropeanaHandbalCampionatul EuropeanRomânia – Muntenegrupeste 1.5 goluri Bianca Bazaliu1.75
COTĂ FINALĂ: 3.06MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.