Biletul zilei: cotă 4.02 din Premier League și NBA

0

La mulți ani, prieteni! Să fim sănătoși și la buzunar groși în 2023! Trecem și noi la treabă cu un bilet de cotă 4.02 din Premier League și NBA. 

Brentford și Liverpool deschid astăzi, de la ora 19:30, etapa cu numărul 19 din Premier League. „Cormoranii” au legat 4 victorii și s-au apropiat de zona locurile de Liga Campionilor, 4 lungimi în spatele top 4. Trupa lui Klopp a marcat 33 de goluri în 16 runde, al treilea atac din campionat. Dacă privim meciurile directe disputate sezonul trecut contra lui Brentford, e de așteptat un nou recital ofensiv. A fost o victorie cu 3-0 a lui Liverpool și o remiză, scor 3-3.

New York Knicks și Phoenix Suns se întâlnesc astăzi în NBA, la o oră neobișnuită, 22:00. Ambele vin după serii nefaste și ocupă locuri identice. New York e pe 7 în Conferința de Est, Phoenix e pe 7 în Conferința de Vest. Ambele au și absențe importante. De la oaspeți, cea care contează este a starului Booker. Cu toate astea, echipa are un potențial mare, cu Bridges, Paul sau Saric. Phoenix are o serie incredibilă în meciule directe cu Knicks, 10 victorii consecutive.

Cleveland Cavaliers și Chicago Bulls se întâlnesc din nou, după meciul din noapte de Revelion, când Cleveland se impunea la limită, 103-102. A fost un joc modest din partea lui Zach LaVine, vedeta „taurilor”. Asta a făcut ca linia lui de puncte să scadă mult pentru partida de astăzi, până la 21.5. Să nu uităm că înaintea disputei cu Cleveland, LaVine avea 5 meciuri consecutive peste această linie. A reușit inclusiv o partidă epică, 43 de puncte împotriva lui Detroit, pe 31 decembrie 2022.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueBrentford – Liverpoolpeste 1.5 goluri Liverpool1.53
Statele UniteBaschetNBANew York – Phoenixhandicap +7.5 puncte Phoenix1.42
Statele UniteBaschetNBACleveland – ChicagoZach Lavine peste 21.5 puncte1.85
COTĂ FINALĂ: 4.02MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.