Biletul zilei: cotă 6.90 pe meciurile zilei din Premier League

0

Prieteni, pentru astăzi am pregătit câte un pronostic pentru fiecare dintre cele patru meciuri din Premier League. Cota totală a biletului este 6.90. 

 

Manchester United – Bournemouth, Marcus Rashford marchează @2.20

Marcus Rashford este cel mai în formă fotbalist al lui Manchester United. Atacantul a marcat câte ungol în ultimele trei dispute, iar astăzi înfruntă formația cu cea mai slabă defensivă din Premier League. Bournemouth a încasat 36 de goluri în 17 partide.

Arsenal – Newcastle, sub 3.5 goluri @1.40

Arsenal și Newcastle sunt revelațiile sezonului în Premier League. „Tunarii” au cel mai bun start din istorie și sunt lideri cu 7 puncte avans peste Manchester City. Newcastle e pe 3. Cele două sunt formațiile cu cele mai puține înfrângeri, câte una. Newcastle are cea mai bună apărare din campionat, 11 goluri încasate în 17 meciuri. Arsenal are a doua defensivă, 14 goluri primite.

Everton – Brighton, peste 3.5 cartonașe @1.60

Everton vine după un rezultat nesperat, o remiză 1-1 pe terenul lui Manchester City. A fost obținută așa cum au fost obținute toate punctele trupei lui Lampard în acest sezon, cu mult chin și sacrificiu. Fotbaliștii lui Everton au văzut 4 cartonașe galbene. Astăzi primesc vizita unei alte formații care „bagă material”, Brighton. Formația pregătită de Roberto De Zerbi practică un pressing agresiv, iar asta atrage avertismentele.

Leicester – Fulham, 1X @1.40

Leicester a pierdut ambele meciuri disputate după Campionatul Mondial, dar a avut adversari complicați, Liverpool și Newcastle. Trupa lui Brendan Rodgers trebuie să își ia astăzi revanșa, acasă, împotriva nou-promovatei Fulham. Chiar dacă londoezii sunt în fața lor în clasament, diferența dintre cele două loturi este imensă. Leicester valorează 428 de milioane de euro, iar Fulham este cotată la 240 de milioane.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.